Akmescit Garip Altemel Ortaokulu

Vizyon: İyilik ve doğruluktan ayrılmadan Bilimden asla vazgeçmeyerek, Niçin, En iyisi olmayalım? Diyerek, En güzel için daima çalışarak, Yurdumuzu yükseltmek ve çağdaş medeniyetler zirvesine çıkarmak...

Misyon: Sahip olduklarının farkında olan, tarihinden güç alan, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında sağlam adımlarla yürüyen, Vatanına , milletine, bayrağına sahip çıkan, insani değerleri koruyan bireyle olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati = 8:50 Ders Bitiş Saati = 15:10
Isınma: Okulumuz kömürlü kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında mezun olan 20 öğrencimizden 4 Fen Lisesi öğrencisi çıkarmıştır. Eğitim öğretim noktasında üst düzey gayret gösterilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akmescitortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKMESCİT MAH. OSMAN BEY SK. AKMESCIT GARIP ARTEMEL ILK OKULU BLOK NO: 9 BÜNYAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli : Okulumuzda Normal Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Akmescit Mah. Bünyan / KAYSERİ

Ulaşım Okulumuza öğretmenler Akmescit Belediyesinin servisleri ile gidiş - geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kayseri İl Merkezine 40 km uzaklıktadır. Okulumuz Bünyan İlçe Merkezine 36km uzaklıktadır